• Standaard header

Spel 'De Alleskunner' nieuw op dorpsfeest Sonnega-Oldetrijne

De inwoners van Sonnega en Oldetrijne vierden het dorpsfeest naast het Dorpscentrum in Oldetrijne. Het feest begon op woensdagavond met een werelds maaltijd uit verschillende landen. Op vrijdagmiddag waren er kinderspelen en ’s avonds de playbackshow. Vervolgens werd op zaterdagmiddag voor de teams het Spel zonder Grenzen gehouden.

Spel ‘De Alleskunner’

 Bij het spel de Alleskunner, bekend van TV, moesten de kandidaten zaterdagavond in een afvalstrijd in rap tempo zichzelf bewijzen. Winnen is niet verplicht, je moet vooral voorkomen als laatste te eindigen want na ieder spelletje is het voor een speler afgelopen. Zo slinkt het deelnemersveld tot er uiteindelijk in de finale twee kanshebbers en een slotspel over zijn. Na de warming-up werden verschillende spelletjes gedaan. Degene die dit slotspel wint wordt de ’Alleskunner’ en krijgt een trofee uitgereikt en eeuwige roem en dat werd Agnieta Reuvekamp. Zij kon van de honderd deelnemers echt alles.

Na afloop speelde de band Time Suspect en op zondagmorgen werd in de tent een kerkdienst gehouden met het thema ‘Round the World’.

(Foto: Lenus van der Broek)

 

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer