• Standaard header

Dorpscentrum

Aan de Kerkhofslaan nummer 4 in Oldetrijne staat het dorpscentrum annex kerkje. Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen in de regio Sonnega en Oldetrijne.

Sinds enige jaren wordt het centrum naar ieders tevredenheid draaiende gehouden door vrijwilligers uit de dorpen. Het dorpscentrum is gemakkelijk toegankelijk voor invaliden. Tevens is er een ruime parkeergelegenheid aanwezig. De benedenzaal kan rond de honderd personen herbergen en op het balkon kan aan een dertigtal personen plaats bieden. De benedenzaal is doormiddel van een schuifpui in tweeën te delen. Alles is gezellig ingericht met een podium op de noordzijde en een gezellige bar op de zuidzijde.

Dorpsbewoners kunnen bij ons terecht voor vergaderingen, bruiloften, verjaardagsfeesten en partijen. Ook voor catering en entertainment. Alles is bespreekbaar.

Stichting Dorpscentrum beheert het dorpscentrum. Voor informatie, vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met dorpscentrum@sonnega-oldetrijne.nl

Tot ziens in ons prachtige dorpscentrum Sonnega-Oldetrijne!

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer