• Standaard header

Pieter Stuyvesant Concours organiseert 7e lustrum

Aan de 35e Pieter Stuyvesant Concours, in en rond manage De Caprilli in Sonnega, was op zaterdag en zondag veel deelname. De deelnemers konden de afgelopen maanden door de coronacrisis niet al teveel wedstrijden rijden en waren blij met dit concours.

Op zaterdag was het Paardenconcours en op zondag het Ponyconcours en een menwedstrijd en vaardigheidsproeven. Het springen was in de manege en de dressuur en het mennen op de weilanden naast de manage. Er werd gestreden om de prijzen en de punten in klassen BB, B, L, M, Z en ZZ.

Naast de dressuur mennen konden de menners ook de vaardigheidsproef (snelheid en behendigheid) doen. Op beide dagen waren tientallen vrijwilligers aanwezig om alles binnen de coronaregels in goede banen te leiden. De uitslagen worden geplaatst op www.startlijsten.nl.

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer