• Standaard header

Manege de Caprilli finales

Sonnega - Manege de Caprilli in Sonnega is dit weekend het decor van de finales van de Nationale Horses2Fly KFPS indoor sportcompetities voor Friese paarden.

De menners beten vrijdag het spits af. De enkelspan dressuur en dubbelspannen streden om de kampioenstitel. Tevens reden een paar menners een kür op muziek. Uitslagen enkelspan mennen:

Klasse B: Karin Vermeulen met Yfke fan Hesens, overall kampioen en ontving de Tinnen Menner; klasse L: Angela Hoekman met Gosse; klasse M: Berber van der Meer met Rixt fan ‘e Wigên; klasse Z: Lysbeth de Boer-Hettinga met Maeije Blomke fan Stal Redia en klasse ZZ: Pieter Okkema met Rommert 498.

Zaterdag verschijnen vanaf 10.00 uur de ruiters in de klasse B, L1 en L2 aan de start, gevolgd door de subtop om 17.30 uur. Zondag vanaf 9.30 uur starten de klasse M1, M2, Z1, Z2 en ZZL. Voor de ruiters zijn er voor de overall kampioenen de Zilveren Zwepen, één voor de kampioen klasse B t/m L2 en één voor de kampioen klasse M1 t/m ZZL. De Young Talent Award is voor de beste dressuurcombinatie onder de 25 jaar. Alle uitslagen worden vermeld op de www.startlijsten.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

 

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer