• Standaard header

Kidsclub Sonnega-Oldetrijne

Welkom bij het eerste nieuwsbericht van de Kidsclub.

Wie zijn wij en wat gaan wij doen? Naar aanleiding van de sluiting van “onze” basisschool hebben wij een werkgroep opgericht voor de kinderen/jeugd (3 t/m 15 jaar) uit onze dorpen, zodat ze elkaar niet uit het oog verliezen. Wij hebben verschillende activiteiten op de planning staan, zoals jullie hieronder kunnen zien in de jaarkalender. Zo krijgt ons dorp onder andere een eigen Sinterklaas intocht, gaan we iets leuks doen met kerst en komt er een talentenshow. We zouden het ontzettend leuk vinden en nodigen daarom hierbij iedereen uit om te komen kijken bij de activiteiten om zo de saamhorigheid in onze dorpen te behouden.

In overleg met het plaatselijk belang is besloten dat de ouders van kinderen het oud papier blijven ophalen en dat de opbrengst hiervan ten goede komt voor de Kidsclub, om de kosten voor de activiteiten zo laag mogelijk te houden. De container voor het papier komt op de afgesproken datums bij de familie Broekema, Pieter Stuyvesantweg 77, te staan; waarvoor onze dank! Ook is hierbij iedereen welkom om zelf het oud papier te brengen.

De eerste datum voor het oud papier is zaterdag 16 september, de andere datums worden later vermeld in deze nieuwsbrief. Graag verzoeken wij u om het oud papier zoveel mogelijk bij elkaar te binden, geen lege dozen en natuurlijk mag er geen plastic of ander materiaal tussen zitten. Wanneer iedereen hieraan denkt, blijft het gemak bestaan om het papier aan de straat te zetten!

Verder zullen wij af en toe een verslag delen in deze nieuwsbrief van de activiteiten van de Kidsclub. Heb jij naar aanleiding van het lezen van dit bericht nog vragen, ideeën of iets anders, alles is welkom! Je kunt dit mailen naar; kc.sonnegaoldetrijne@gmail.com of gewoon melden bij een van onderstaande leden van de werkgroep.

Wij hopen op een fantastische opening van de kidsclub op zondag 10 september bij het dorpscentrum. Dat we samen een mooie start kunnen maken van de Kidsclub, waar de kinderen nog jaren plezier aan gaan beleven. Iedereen is dus van harte welkom om te komen kijken!

Vriendelijke groeten, de werkgroep Kidsclub Sonnega-Oldetrijne.
(Mirka ten Dam, Marieke de Kroon, Nikki Samsom, Annet Delfstra en Yvonne Kompaan)

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer