• Standaard header

Humor in het dorpscentrum

Oldetrijne - In een bomvol Dorpscentrum in Oldetrijne vermaakte vrijdagavond de cabaretgroep 'Twee Recht Twee Averecht' uit Willemsoord de bezoekers. Met de nodige dosis humor maakte Twee Recht Twee Averecht het publiek deelgenoot van hun ongemakken en gaven zij een helder advies. De lachspieren kwamen goed los. Het thema in hun 18e programma is: ‘Frontale Confrontatie’. Na afloop kregen de artiesten staande een daverend ovatie.

Met een knipoog en een kwinkslag werd het leven van alle dag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg werden gegaan. De grote lijn van hun programma ligt vast, maar geen avond is hetzelfde. Actuele en/of plaatselijke gebeurtenissen werden graag uitvergroot. Jong en oud kon hun hilariteit waarderen. Alles wordt zelf geschreven, gecomponeerd en de aankleding van het podium, inclusief het licht/geluid wordt door henzelf verzorgd.

De groep gaf nog een hint aan iedereen: Ga elke ochtend even voor de spiegel staan, recht je rug en kijk jezelf dan eens vriendelijk aan en dan zeg je deze woorden, zeg ze luid en goed: je bent de leukste mens die ik ooit heb ontmoet.

De cabaretgroep bestaat uit vier artiesten, Janet Marks, Lucina Bolding en Alie Stroeve en Janet van Veen, zang en muziek. Zie ook www.tweerechttweeaverecht.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

 

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer