• Standaard header

Farmfest 2018

Oldetrijne - Aankomend weekend is het weer zover, FarmFest Summerfestival. De 16e editie van het festival wordt dit jaar voor het eerst op zaterdag én zondag gehouden. Op het sfeervolle festivalterrein in Oldetrijne is er op vier verschillende podia ruimte voor DJ's, bands, singer-songwriters en lokaal talent.

Ook dit jaar is Frieslandpop weer te gast met de finale van de singer-songwriter contest. Zaterdagmiddag vanaf 16.00 spelen vijf finalisten voor een zorgvuldig geselecteerde  vakjury. Na een optreden van de winnares van vorig jaar, Zippora Tieman,  maakt de jury bekend wie naar huis gaat met de titel Beste Singer-songwriter van  Friesland!

Zaterdagavond kunnen bezoekers genieten van optredens van o.a. DJ Daniël Thomasso, Jason Waterfalls, de Putkapel en Diss Nie Okay. Deze laatste band maakte onlangs bekend te stoppen. Ze spelen nog maar een paar shows, je kunt ze voor de laatste keer bewonderen op FarmFest!

Ver van het festivalterrein vind je de rustweide. Tussen de schaapjes en het uitgestrekte landschap spelen hier verschillende artiesten een geheel akoestisch optreden. Er kunnen per keer 25 bezoekers genieten van een optreden van Tolls, Leonard Ford of Esther de Jong. Omdat de rustweide zich op bijna een kilometer afstand van het festivalterrein bevindt worden bezoekers met de Rustweide Express naar deze locatie gebracht.

Op zondag vindt de eerste editie van FarmFest HARD plaats, een middag- en avondprogramma vol met harde rock- en metalbands. Er staan maar liefst acht bands op het programma, de entree is gratis.

Het gehele programma is terugvinden op www.farmfest.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

 

 

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer