• Standaard header

Cabaret in dorpscentrum Oldetrijne

Oldetrijne - In het Dorpscentrum van Sonnega en Oldetrijne trad vrijdagavond de bekende cabaretier Patrick Nederkoord op. Hij deed op deze avond de try-out van zijn nieuwe programma 'Het komt nu wel heel dicht bij'. De inwoners genoten van zijn voorstelling en de lachspieren kwamen goed los.

Patrick Nederkoorn (1983) is cabaretier en theatermaker. In zijn voorstellingen verweeft hij persoonlijke verhalen met de actualiteit. Cabaret.nl schreef over hem: “Het is intelligent, geëngageerd cabaret, zoals dat de afgelopen jaren nauwelijks door de nieuwe generatie wordt gemaakt.”

Hij studeerde politicologie en theologie en ging daarna naar de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. Hij is columnist bij het radioprogramma Met het oog op Morgen en verbonden aan het cabaretteam van Spijkers met Koppen. Daarnaast speelt Patrick Nederkoord samen met Oscar Kocken de voorstelling Zomergasten, een talkshow waarin het leven van een volstrekt onbekende Nederlander centraal staat. Verder treedt hij op als dagvoorzitter, presentator en zanger.

(Foto: Lenus van der Broek)

 

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer