• Standaard header

Bustocht voor de 55jarige plussers

Geachte 55plussers uit Sonnega/Oldetrijne

Wegens de u bekende reden hebben we twee jaar geen dorpsfeest kunnen organiseren. Gelukkig doven de coronabesmettingen langzaam uit en kunnen we dit jaar weer eens ouderwets uitpakken.
Binnenkort valt de feestkrant bij u op de deurmat. U leest daar o.a. in dat er een bustocht voor de 55jarige plussers uit Sonnega en Oldetrijne wordt georganiseerd. 

Zoals u waarschijnlijk weet heeft enige jaren geleden de Openbaar Vervoer Collectie Nederland (bus-museum) zich gevestigd in het voormalige mechanisatiebedrijf van v/d Vegt in Sonnega. Op 7 mei wordt u in de gelegenheid gesteld de open-dag aldaar te bezoeken. Maar dat ter zijde.

Een speciale door plaatselijkbelang benoemde commissie heeft met bedrijfsleider Thijs v/d Bles overlegd of het mogelijk was om een dagtocht met een van ‘zijn’ bussen te maken. En Thijs was direct enthousiast.

Deze commissie nodigt u uit om op woensdag 15 juni met ons in de bus te stappen. De reis is een verrassingstocht. We starten om klokslag 13.00 uur bij het dorpscentrum. Rond 18.00 uur hopen we weer ‘thuis‘ te zijn waar in de feesttent waar een uitgebreide barbecue c.q. buffet, verzorgd door de feestcommissie, voor u klaar staat.

Er kunnen max. 50 personen met de bus mee.

Kosten

De kosten voor de busreis bedragen € 20,- p.p. De kosten voor de Barbecue c.q. buffet eveneens € 20,- p.p.
Graag contant in envelop meenemen met vermelding van uw naam. Ook graag vermelden of u wel of niet aanschuift aan het buffet. 

Opgave voor 29 mei bij Janneke Rijpma-Huisman via whatsapp 06-26 335 337 of stuur een mailtje naar: janneke-huisman@hotmail.com

Het organiserend comité:

Janneke Rijpma-Huisman (zij is o.a. organisator boercamp)
Joke Bethlehem (namens Pl. Belang)
Bonne Speerstra (reisleider)
 

Meldt u tijdig aan!!!  Vol = Vol

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer