• Standaard header

Bijeenkomst glasvezel binnen Sonnega & Oldetrijne

Komt er ook glasvezel binnen de dorpskernen van Sonnega en Oldetrijne? Wanneer 20% van de huishoudens zich voor 28 juni heeft ingeschreven gaat Delta Fiber over tot de aanleg van glasvezel. Zo kunnen alle inwoners van onze gemeente beschikken over een snelle internetverbinding. Indien je voor 28 juni 2023 inschrijft, betaal je geen aansluit of activatie kosten. Ook is er geen vastrecht van toepassing.

Heb jij nog vragen over glasvezel? Het plaatselijk belang organiseert samen met DELTA Netwerk een inloopmoment voor iedereen die nog vragen heeft over glasvezel binnen de dorpskernen.

Datum: Donderdag 15 juni 16:00-20:00
Locatie: Dorpscentrum Kerkhofslaan 4 Oldetrijne

Tijdens deze avond kun jij persoonlijk jouw eigen vragen stellen aan de aanwezige specialisten van Caiway en DELTA. Iedereen die zich die avond aanmeldt, doet mee aan onze verenigingsactie. Per aanmelding via de verenigingsactie sponsort Delta 50 euro voor de bouw van een survivalbaan op het sportveld.
Of stel je vragen aan een van de deur-aan-deur adviseurs. Zij komen binnenkort bij je langs. Geef dan even aan dat je graag via de verenigingsactie mee wil doen.

Heb je geen vragen meer en wil jij je direct aanmelden? Doe dat dan via onze aanmeldlinkjes en steun hiermee het plaatselijk belang.

Delta: http://aklam.io/6iMpnN
Caiway: http://aklam.io/eoRS5j

 • Dorpenvisie

  Dorpenvisie

  Een dorpenvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat – volgens de inwoners - de gewenste ontwikkelingen zijn

  Lees meer
 • Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het boek Sonnega & Oldetrijne

  Het nieuwe boek bevat onder andere vele beschrijvingen, met foto’s over het verenigingsleven en (culturele) ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dorpscentrum

  Dorpscentrum

  Na een aantal verbouwingen is het dorpscentrum uitermate geschikt voor een breed scala van activiteiten en vergaderingen

  Lees meer