Manege de Caprilli finales

Sonnega – Manege de Caprilli in Sonnega is dit weekend het decor van de finales van de Nationale Horses2Fly KFPS indoor sportcompetities voor Friese paarden.

De menners beten vrijdag het spits af. De enkelspan dressuur en dubbelspannen streden om de kampioenstitel. Tevens reden een paar menners een kür op muziek. Uitslagen enkelspan mennen:

Klasse B: Karin Vermeulen met Yfke fan Hesens, overall kampioen en ontving de Tinnen Menner; klasse L: Angela Hoekman met Gosse; klasse M: Berber van der Meer met Rixt fan ‘e Wigên; klasse Z: Lysbeth de Boer-Hettinga met Maeije Blomke fan Stal Redia en klasse ZZ: Pieter Okkema met Rommert 498.

Zaterdag verschijnen vanaf 10.00 uur de ruiters in de klasse B, L1 en L2 aan de start, gevolgd door de subtop om 17.30 uur. Zondag vanaf 9.30 uur starten de klasse M1, M2, Z1, Z2 en ZZL. Voor de ruiters zijn er voor de overall kampioenen de Zilveren Zwepen, één voor de kampioen klasse B t/m L2 en één voor de kampioen klasse M1 t/m ZZL. De Young Talent Award is voor de beste dressuurcombinatie onder de 25 jaar. Alle uitslagen worden vermeld op de www.startlijsten.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

Reageren niet mogelijk.

Abonneren op nieuwsbrief